avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Numar inmatriculare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Numar inmatriculare

Problema mea e urmatoarea: eram intr-o seara in stare avansata de ebrietate si am luat un numar de la un microbuz. Acesta a depus plangere, Politia romana a vazut pe camere ca eu a fost cel care l-a luat si astazi am fost la sectie. Intrebarea mea e: ce se va intampla, voi primi amenda penala, va aparea in cazier si cum as putea sa rezolv??
Mai bine ma dadeam cu capul de zid in seara aia...#-o
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: bosti , utilizator 18:26, 21 Ianuarie 2014
Conditionat de antecedentele dv penale,avand in vedere ca nu este vorba despre fapta cu violenta,posibil sa primiti numai o amenda administrativa
Am vorbit cu omul caruia i-am luat numerele, am rezolvat si acum a zis ca o sa declare cum ca nu are nicio pretentie si nu se constituie parte civila. Intrebarea mea e urmatoarea: nu poate sa isi schimbe declaratia cum ca a gasit numarul astfel incat eu sa nu patesc nimic?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doasr penal pt lovire? sergiu-iulian sergiu-iulian buna ziua.am facut si eu o prostie,si nu stiu inca ce pot sa patesc in contiunare :( .intr-o seara lam lovit cu pumnul pe o persoana in zona nasului si a ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente AnyaD AnyaD Buna seara (ziua). Acum 2 zile, sotul meu, aflat in stare avansata de ebrietate, sa luat la cearta si la bataie cu un alt baiat, iar in momentul acela trecea ... (vezi toată discuția)
Numere de inmatriculare schimbate cu ale altei masini aly_ptm aly_ptm am condus in urma cu 2 saptamani o masina cu numerele altei masini ale unui prieten,ca sa intelegeti mai bine,masina mea nu avea asigurare si am decis sa ii ... (vezi toată discuția)