avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces de calomnie pentru topic pe forum?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces de calomnie pentru topic pe forum?

Buna ziua,
As dori un sfat juridic in urma situatiei de mai jos:
Am fost la un service auto si dupa reparatie am constatat ca masina mi-a fost lovita, astfel ca am cerut reparatia acelei defectiuni cauzate de dansii, insa persoana cu care am discutat nu numai ca a refuzat ci m-a si acuzat ca eu as fii venit cu masina astfel defecta si as fii incercat sa ii insel, acest lucru s-a dovedit fals, dupa ce persoana care a luat masina in evidenta a recunoscut ca nu era acel defect cand a luat-o.
Astfel am postat pe un forum cele de mai sus cu recomandarea de a evita acel service.
Tin sa precizez ca absolut toate cele scrise in acel topic sunt adevarate si se pot dovedi.
Intrebarea mea este: poate proprietarul service-ului sa ma dea in judecata pentru calomnie sau orice alta speta? si ar avea castig de cauza?
Bunul simt mi-ar spune ca nu, insa legea din Romania nu a incetat niciodata sa ma surprinda, astfel ca as dori sa fiu sigur...

Alte discuții în legătură

Conditii garantie autovehicul Andrei384 Andrei384 Buna seara! Va supun atentiei o problema legata conditiile de garantie la o masina noua (8000 km parcursi). Nu are rost sa intru in detalii tehnice ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)
Calomnie? paula_por paula_por Am scris in urma cu cateva luni pe un topic existent. Vazand ca nu primesc nici un raspuns m-am gandit sa o las balta pana azi, cand se pare ca o parte din ... (vezi toată discuția)