avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea pe salar peste limita legala
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea pe salar peste limita legala

Buna seara. As avea si eu o intrebare. Mi s-a facut poprire pe salar in urma cu 10 luni. In fiecare luna mi s-a retinut 1/3 din salariu. Insa luna aceasta mi s-a retinut tot salariul. Este posibil asa ceva? Cei de la banca mi-au spus ca daca au virat banii nu cred ca-mi vor mai putea inapoia ceva sau foarte putin. Ce-as putea sa fac? Va multumesc.
Pai este greseala bancii. Pana acum a retinut 1/3, acum de ce a virat tot salariul la executor??
le faceti notificare sa va restituie deindata diferenta de 2/3. Nu exista nu pot, in acest caz, ei sunt obligati sa faca retinerile in conformitate cu dispozitia legala. Cineva din banca a gresit.
Daca nu va restituie banii, le faceti plangere la ANPC . Vor primi si amenda, va vor da si banii inapoi.
Cum pot sa fac plangerea la ANPC in cazul in care sunt internat in spital?
TELEFONUL CONSUMATORULUI INFOCONS

linie telefonica cu tarif normal

021 – 9551

Se pot obţine informaţii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamaţie în atenţia Comisariatelor Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor.

Am trimis un mail la opc dar nu am primit nici un raspuns...

Alte discuții în legătură

Retinere salariu sau hold colectare FlorinC82 FlorinC82 Buna ziua, banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din executare gresita cami64 cami64 Buna ziua, La momentul declansarii executarii silite de catre ERB Retail Services pentru un credit de nevoi personale, ANPC a constatat ca eu nu datorez nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)