avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea pe salar peste limita legala
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea pe salar peste limita legala

Buna seara. As avea si eu o intrebare. Mi s-a facut poprire pe salar in urma cu 10 luni. In fiecare luna mi s-a retinut 1/3 din salariu. Insa luna aceasta mi s-a retinut tot salariul. Este posibil asa ceva? Cei de la banca mi-au spus ca daca au virat banii nu cred ca-mi vor mai putea inapoia ceva sau foarte putin. Ce-as putea sa fac? Va multumesc.
Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare problema : din salariu mi se retine 50%, adica o proprire pentru un card Visa si rate la un CAR. Dar pe langa asta eu mai pierd din salariu inca o buna parte intrucat am un imprumut la Bank Post iar ei isi iau in fiecare luna dobanda direct de pe card.Oare cum as putea face sa-mi se rtina doar 50% din salar cat e limita legala? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
Daniel-Ioan, utilizator
Le trimiteti notificare ca nu au voie sa va retina din salariu, deoarece vi se opreste deja limita legala. Nu au decat sa treaca la executare si sa imparta cu ceilalti creditori 1/2 din salariu. insa, nu este in avantajul dvs, dobanda penalizatoare si cheltuielile de executare vor fi destuld e mari si nu se justifica. mai bine strangeti o vreme cureaua decat sa o strangeti toata viata.
Buna ziua.Sunt executat silit de ANAF pt o datorie ce o am pe numele meu in Anglia . Întrebarea mea este dacă mă pot executa silit la firma pe care o dețin ca asociat unic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu sau hold colectare FlorinC82 FlorinC82 Buna ziua, banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din executare gresita cami64 cami64 Buna ziua, La momentul declansarii executarii silite de catre ERB Retail Services pentru un credit de nevoi personale, ANPC a constatat ca eu nu datorez nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)