avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza tontiniana/tontina in contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza tontiniana/tontina in contractul de vanzare-cumparare

Buna seara, va rog frumos daca se poate sa imi explicati si mie daca la contractul de vanzare exista clauza tontiniana/tontina si daca exista ce inseamna sau la ce se refera pentru ca nu reusesc sa gasesc nimic referitor la aceasta posibila clauza. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vandreea , utilizator 23:53, 16 Ianuarie 2014
Tontine ar fi in limba franceza renta viagera. reveniti cu detalii, caci unul este contractul de vanzare cumparare si altul de renta viagera desi ambele sunt translative de proprietate.
Am de rezolvat un subiect pentru sesiune care suna exact asa "vanzarea cu clauza tontiniana" am cautat si eu semnificatia cuvantului apoi detalii pe google despre clauza asta si nu am gasit nimic, din raspunsul dumneavoastra inteleg ca nu eu sunt de vina ca nu gasesc raspunsul ci persoana care a redactat subiectele. Va mulumesc, m-ati ajutat mai mult decat pare. O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda olanda pentru masina vanduta Lulica Lulica Buna seara In luna martie am vandut o masina \"cu acte in regula\": am facut contract, am radiat masina de la fisc si am primit de acolo viza lor. Din luna ... (vezi toată discuția)
Magazin online care livreaza din bulgaria EuOana EuOana Buna ziua, Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Donatie/contract? nicki nicki O persoana are 2 apartamente. Pe unul se afla o ipoteca de rang 1, iar pe celalalt ar dori sa-l dea fiicei, cadou de nunta, care s-a casatorit de curand. Cum ... (vezi toată discuția)