avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez banii dati pe intretinere pentru neplata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez banii dati pe intretinere pentru neplata fostului proprietar

Buna Ziua,

Am si eu urmatorul caz: In luna septembrie 2013 am cumparat un apartament prin credit ipotecar, dupa semnarea actelor fosta proprietara mi-a cerut un ragaz de 1 luna pentru a se muta asigurandu-ma ca la plecare va platii toate utilitatile pe luna respectiva.Toate bune si frumuoase, a venit ziua plecarii data de 28 octombrie 2013, dansa a plecat si nu a platit nici una din utilitati lasandu-ma pe mine cu toata paguba. Am sunat-o de nenumarate randuri cerandui sa imi plateasca intretinerea, curentul si cablu tv. Aceasta mi-a raspuns ca imi va plati, pana cand la ultima discutie din decembrie 2013 mi-a spus ca suma este prea mare si ca de unde este aceasta suma?.
Surpriza cea mai mare a fost cand m-am dus la intretinere si am aflat ca din luna august nu a platit cu toate ca asociatia a eliberat adeverinta in luna septembrie 2013 in ziua de 03 pentru a incheia contractul de vanzare cumparare.
Intrebare: 1.Cum pot eu recupera bani pentru intretinerea pe lunile august, septembrie si octombrie, in lunile cand fostul proprietar a stat acolo, avand si martori in acest sens?
2.Daca ii fac plangere la politie pentru inselatorie rezolv ceva?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mateicostinel , utilizator 15:40, 17 Ianuarie 2014
Ce scrie in contract despre asta?
In contract nu este trecut ca mai sta inca o luna. Scrie dor ca de la data contractului sunt proprietar. In contract spune numarul chitantelor sau adeverintelor emise de catre asociatie in care se specifica ca nu are datorii, dar in realitate cand am fost sa declar contractul la CEZ, Asociatia de proprietari figureaza cu restante atat pe luna august si septembrie premergatoare incheierii contractului cat si pe luna octombrie cat am lasat-o eu sa stea.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
mateicostinel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere oana86nic@yahoo.com oana86nic@yahoo.com Buna ziua, In luna octombrie 2007, mai exact pe data de 23 am cumparat un ap.Vanzatorul a adus adeverinta de la asoc de proprietari ca nu are restante ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere sutica sutica Buna ziua. Am cumparat o garsoniera. Contractul de vanzare-cumparare s-a incheiat la data de 28 august a.c., eu intrand in posesia garsonierei la data de 01 ... (vezi toată discuția)
Cine achita datoriile la intretinere ale vechiului proprietar? mihaela_felicia23 mihaela_felicia23 Buna ziua, In luna august 2014 am cumparat apartamentul, actele la notar s-au semnat pe data de 28 august iar adeverinta de la asociatia de proprietari unde ... (vezi toată discuția)