avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorii bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorii bancare

am doua credit bancare de uz personal, din 2005 pe care nu le-am mai achitat din 2008. S-au prescris?..s-au daca voi fi cautat de firme de recuperare voi plati pana la adanci batraneti?
Cel mai recent răspuns: sorinachi , utilizator 17:47, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Fara sa stim daca au inceput executarea sau daca au intervenit alte acte intrerupatoare ale curgerii termenului, nu avem cum sa va dam un raspuns clar.

par a se fi prescris drepturile la executare pentru cele doua credite.
nu au inceput executarea silita..au trimis doar instiintare de plata..mai mult actele de cesiune a bancii catre o firma de recuperare s-au facut in 2008 si 2009, apoi au fost preluate de o subsidiara romana la data de 07.01.2010..notificarea sosita are ca data 14.01.2014..
Ok, radeti-le in nas, drepttul lor la executare este prescris. Nu au cum sa va forteze sa platiti.
cum pot afla cu certitudine acest lucru?..imi puteti recomanda o solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie civil cu dosar penal legat de credit nevoi personale seppuku seppuku Buna seara! In iunie 2003, la insistentele sefului meu de la firma unde lucram, am luat un credit de nevoi personale pentru redresarea firmei. Seful a incheiat ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare creante - mostenitori dave26 dave26 Buna, Situatia este in felul urmator: Exista o persoana decedata in anul 2006. Persoana decedata a avut 2 credite pe numele ei la 2 banci. Mostenitorii ... (vezi toată discuția)