avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venit din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venit din chirii

Buna ziua,

Daca o persoana fizica detine mai mult de 6 contracte de inchiriere am inteles ca in anul urmator obtinerii acestor venituri trebuie depusa la finante D 220 privind venitul estimat/norma de venit. Intrebarea mea este:
Inainte de depunerea D 220 mai trebuie indeplinita vreo formalitate?
Ce se intampla in cazul in care, spre exemplu, 3 dintre contractele incheiate inceteaza mai devreme de un an? Se va depune D 220 doar pentru perioada in care cele 6 contracte coexistau si din momentul in care numarul lor a scazut sub 5 nu se mai declara?

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere: ce declaratii se depun privind venitul? modalitati de incasare chirie. eciontu eciontu O persoana fizica detine un spatiu comercial pe care il inchiriaza unei persoane juridice. Care este modalitate de incasare a sumei de bani reprezentand ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)