avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta la credit, nu gasesc intelegere la banca- ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta la credit, nu gasesc intelegere la banca- solutii

Buna ziua!
Deoarece veniturile mi s-au diminuat(pensie invaliditate) nu am posibilitatea de plata a ratelor bancare,am explicat situatia celor de la banca dar nu am gasit intelegere.
Creditele sunt facute in timpul casatoriei dar fostul sot nu este trecut nicaieri.
Ce pot face?Nu am incheiat asigurare pentru pierderea capacitatii de munca la credite.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:38, 17 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Din pacate unicul raspuns este sa mergeti la un avocat cu contractul de credit poate gaseste ceva in el. Puteti incerca si la Protectia Consumatorului, multe contracte de credit au clauze abuzive si poate e si cazul dvs.

Succes!
Va multumesc am sa urmez sfatul,inca nu am fost executata poate mai e vreme sa mai fac ceva.
Am tot explicar situatia dar nu am fost auzita asa ca am ales sa le scriu pe adresa de e-mail,pentru a avea dovada ca i-am instiintat ca nu e rea credinta.
Pot contacta un avocat care este de serviciu la tribunal,pentru informare? Se plateste taxa pentru aceasta?

Daca acele credite au fost facute in timpul casniciei, iar baii au fost folositi in comun cu fostul sot, puteti solicita partajul. Va trebui sa demonstrati ca ati folosit banii in comun.
Referitor la rate... puteti alege varianta sa nu mai platiti si sa asteptati executarea silita. trebuie sa aveti, insa, in vedere faptul ca, daca detineti bunuri,mai ales imobile, chiar si in comun cu fostul sot, banca poate cere partajul bunurilor comune pentru recuperarea datoriilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii - restanta credit; obligarea sotului la plata datoriilor facute in timpul casatoriei cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, deoarece mi s-au diminuat veniturile si nu pot acoperi ratele la crediryul dob in timpul casatoriei unde fostul sot nu este trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Solutii noemi2 noemi2 Buna ziua, as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie: -datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Am luat un credit cu buletinul in urma cu catva ani. Creditul este pe numele meu iar sotul meu girant.....in urma cu un an am divortat, ... (vezi toată discuția)