avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani vechime

Buna ziua,va deranjez cu o problema a mamei mele(poate ma puteti ajuta).
Acum vreo 3-4 ani s-a dat o spargere la caseria unitatii unde ea lucra si s-a furat casa de bani. In aceasta casa de bani se afla si cartea ei de munca(a fost in perioada in care s-au dat cartile de munca la fiecare titular). Ea a lucrat in 4 unitati,de la 3 a reusit sa-si scoata anii de vechime. De la cealalta nu a reusit sa-si mai scoata anii deoarece firma respectiva nu mai exista(acolo are cea mai mare vechime). Intrebarea mea .. se mai pot recupera acesti ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 17 Ianuarie 2014
Atata timp cat a functionat, acea firma a declarat veniturile mamai dvs; ar trebui sa va ajute cineva de la casa de pensii care are si baza de date a firmei respective. Sa faca o adresa oficiala si sa o inregistreze la secretariat.
Daca este vorba de o perioada de dinainte de 01.04.2001 sa se adreseze Directie Arhivelor Nationale din judetul respectiv.
Gelun a scris:

... . Intrebarea mea .. se mai pot recupera acesti ani?

Se poate reconstitui vechimea in munca a mamei dvs. Fostul angajator la care va referiti ca si cea mai mare perioada lucrata este din sectorul bugetar sau privat?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca - reconstituire carte munca Monici Monici Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire: - trebuie sa reconstitui o Carte de Munca incepand cu 1984. Mi s-a spus ca nu se mai intocmesc Adeverinte de Vechime ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca Ioan HERMENEANU Ioan HERMENEANU care sant pasi pentru a face reconstituirea ei (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)