avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită aplicare sentinta de evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

aplicare sentinta de evacuare

In urma unui proces intentat in baza Ordonantei Prezidentiale de Urgenta am obtinut decizia de evacuare a fostului sot turbulent din apartamentul care este bun comun (procesul de partaj abia va incepe). Sotul nu vrea sa plece de buna voie; ca urmare, am apelat la un executor judecatoresc. Din nefericire, nu am posibilitatea de a plati taxa de 2000 ron ceruta de acesta si ceilalti au tarife similare. Care ar fi alte posibilitati legale de a-l forta sa plece? Ce se intimpla daca schimb personal yala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 17:03, 10 Aprilie 2009
masura legala este sa-l evacuati prin executor. dar puteti incerca si schimbarea yalei, insa va poate face greutati.
La ce greutati va referiti, va rog?
Ati spus ca este violent. Acesta este genul de greutati la care cred ca se referea domnul avocat. Din pacate doar un executor judecatoresc poate face evacuarea. Poate gasiti totusi unul dispus sa accepte un onorariu mai mic. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
Evacuare ...in timpul divortului. Gabriella68 Gabriella68 Va rog sa-ma lamuriti daca si ce argumente legale ar putea avea cineva(varul meu) in timpul divortului , pentru a o face pe sotie sa parasesca domiciliul, care ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot elabina elabina Am venit din italia acum o luna de zile,dat fiind ca sotul meu este o fire violenta am vrut ca mama mea sa locuiasca cu noi sa ma apere de violentele sotului ... (vezi toată discuția)