avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant de lichidare

Buna seara,

Suntem in faza a doua de lichidare a firmei, depunere bilant de lichidare si eliberare certificat de atestare fiscala.
Am urmatoarea nelamurire. M-am uitat pe site-ul MF si nu s-au publicat situatiile fianciare pentru 2013. Intrebarea este pentru a intocmi bilantul de lichidare trebuie sa astept sa apara pe site cele aferente anului 2013? Aveti idee cand se vor publica?

multuemsc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 10:13, 19 Ianuarie 2014
Buna seara,

De ce asteptati publicarea pe site a bilantului? Poate va referiti la publicarea in Monitorul Oficial?
Daca trebuie depus bilantul de lichidare, il intocmiti si il depuneti.

Respect,
Dan Preda.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
ContSters307306, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Ce varianta a situatiile financiare qr trebui sa folosesc? Cele pe 2013 nu sunt publicate pe site MF..
Buna seara,

Il folositi pe cel de la 31.12.2012 dar sa nu uitati sa bifati "persoana juridica aflata in lichidare".
Dupa listare, stergeti cu pasta corectoare data, si scrieti cu pixul data la care depuneti bilantul.

Respect,
Dan Preda.
Mai complicat acum cu cele electronice si se depun si pe cd de la admin la admin de sector. Trebuie așteptat sa pună pe site.
Multumesc
Buna ziua,

Bilantul de lichidare nu se depune pe CD, ci doar in format hartie,
Eu asa am facut, la mine a mers.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare bilant de catre administrator marichuy marichuy Buna seara, am si eu intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea problema: am intocmit bilantul pt anul 2013 si administratorul refuza sa semneze, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 lichidare toy_story toy_story buna seara, cand se depune 010 pentro o firma aflat in lichidare voluntara si ce se trece la data dizolvare. spre ex decizie aga 1 august, publicare MF 15 ... (vezi toată discuția)