Buna seara,
am si eu intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea problema:
am intocmit bilantul pt anul 2013 si administratorul refuza sa semneze, ce as putea face eu ca sa fiu acoperita legal in caz de amenda sau control ceva?
va multumesc.
motivul pt care refuza motivand ca nu este de specialitate si nu semneaza ceva despre care nu are cunostiinte,spune sa il trimit prin posta asa nesemnat, ca are confirmarea de la recomandata ca s-a primit finante, s-ar putea intoarce de la finante ambele exemplare neinregistrate pe motivul nesemanarii.
multumesc mult.
Alte discuții în legătură
Bilant 2011
ion g
pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010
theya_05
am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.