avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refuz semnare bilant de catre administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refuz semnare bilant de catre administrator

Buna seara,
am si eu intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea problema:
am intocmit bilantul pt anul 2013 si administratorul refuza sa semneze, ce as putea face eu ca sa fiu acoperita legal in caz de amenda sau control ceva?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Toma , Consultant fiscal 14:37, 7 Mai 2014
Fara semnatura si stamplia administratorului nu puteti depune bilantul.
multumesc,
dar ce pot face eu in acest caz?
Buna seara,

Semnatura electronica?

Respect,
Dan Preda.
Care este motivul pentru care nu vrea sa semneze? Daca nu depuneti bilantul pana pe 30/05/2014 primeste amenda.

Dvs. nu aveti decat sa nu faceti nimic sau cel mult sa obtineti de la el o dovada a refuzului.
motivul pt care refuza motivand ca nu este de specialitate si nu semneaza ceva despre care nu are cunostiinte,spune sa il trimit prin posta asa nesemnat, ca are confirmarea de la recomandata ca s-a primit finante, s-ar putea intoarce de la finante ambele exemplare neinregistrate pe motivul nesemanarii.
multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)