avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Întrebãri fãrã rãspuns
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Întrebãri fãrã rãspuns

Pe data de 7 ianuarie am adresat 2 întrebări către avocatnet. După 10 zile nu am primit nici un răspuns. Aș dori să primesc din partea oricărui admin sau moderator măcar ceva, orice, legat de întrebările mele. Pentru cei din boardul avocatnet nu cred că reprezintă o așa de mare provocare nici una din întrebările mele ,pentru a necesita un timp așa de mare de răspuns.Pentru mine, în schimb, a fi în cunoștiintință de cauză în problemele ridicate, contează foarte mult. Sper să primesc un răspuns într-un termen cît de cît rezonabil și pentru aceasta vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: deduard , utilizator 20:10, 18 Ianuarie 2014
Incercati o consultare prin mesaj privat, dupa ce cautati un consultant (in bara sus), ce presupuneti ca se pricepe (conform autoprezentarii)!!
Mulțumesc frumos. Voi încerca și această variantă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)