avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru ajutor public judiciar Cautiune Persoana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru ajutor public judiciar Cautiune Persoana Juridica

Ce acte trebuie sa depun la instanta ca sa mi se admita scutirea la plata cautiunii intr-o executare silita

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala in executarea silita steflea steflea Buna seara , Intr-un caz de executare silita , s-a depus contestatie la executare , separat cerere de suspendare provizorie , la aceasta din urma , s-a ... (vezi toată discuția)
Cautiune adriea2007 adriea2007 Am formula la ICCJ recurs in care am introdus si suspendarea executarii hotararii de la curtea de apel care era def si irevocabila. Instanta mi-a fixat termen ... (vezi toată discuția)
Cerere scutire plata cautiune pentru suspendare executare??? niculaucarmen niculaucarmen se poate formula o cerere pentru scutire plata cautiune???? am formulat o contestatie la o somatie privind executaea silita si mi s-a pus in vedere sa achit o ... (vezi toată discuția)