avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cu o asa zisa firma de modeling, va rog cititi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cu o asa zisa firma de modeling, va rog cititi

Buna ziua..Am fost abordata in magazinul Obor pentru a mi se prezentas o oportunitate de a castiga bani prin aparitiile in reclame.Am fost invitata la etaj pentru a mi se da mai multe detalii.la etaj mi s-au facut niste poze pentru care am dat o taxa de 70 lei,*(asa zisa taxa de inscriere).Am ajuns la o directoare care ma facut sa semnez un contract.i-am zis m-am apucat sa-l citesc,dar imi puncta dansa si imi arata cu mana ei anumite lucruri.pana la yrma ma facut sa semnez oe negandite.am dat o suna de 500 ron ca avans pentru contract urmand ca peste 2 luni sa mai dau 148euro.ideea este ca am ajuns acasa,am intrat pe net si am citit numai lucruri urate despre respectiva frirma.a-si vrea sa reziliez coontractul dar am o clauza,in care scrie ca trebuie sa platesc contravaluarea contractului .Am semnat acum o saptamana si nu m-am prezentat la sedinta foto pe care trebuia sa o am,dar nici nu am fost contactata pentru intrebari,sau alte amanunte.vroiam sa stiu daca exista vreo sansa sa rezilier=z contractgul fara a mai da diferenta de bani ,sa raman cu banii de avans pierduti dar sa nu mai dau alti bani. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin_Cristina , utilizator 14:11, 18 Ianuarie 2014
Cititi cu atentie conditiile de reziliere si gasiti orice "portita" posibila de reziliere cu costuri minime. Puteti ameninta ca faceti plangere la politie ca ati fost "inselata" si pusa sa semnati in necunostinta de cauza dar sunt slabe sanse de reusita daca contractul are clauze de reziliere "beton". incercati si vedeti raspunsul firmei.
Numai cineva de specialitate care vede contractul va poate sfatui in cunostinta de cauza in privinta sanselor de reziliere cu costuri minime.
nu mi se par chiar beton.am sa revin in cursul zilei de astazi cu un citat din respetivul contract.va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cu acte legale Lylah Lylah Am fost racolata in magazinul Bucur Obor; dupa achitarea sumei de 70 Ron s-a efectuat fotofrafia de rigoare, dupa care am fost invitata la interviu; aici mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract ovb dupa o zi anateodora80 anateodora80 Buna ziua, In urma discutiei cu un reprezentant OVB, sora mea a fost de acord cu semnarea unui contract, si a platit in avans suma de 600 de lei pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Cum sa reziliez contractul de inchiriere si sa imi recuperez banii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. Si va multumesc. Iata situatia Am semnat un contract de inchiriere declarat la fisc pt un apartament care era ... (vezi toată discuția)