avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se pot muta audierile intr-un alt oras?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se pot muta audierile intr-un alt oras?

Buna ziua,

Inca nu mi s-a intamplat, dar cu siguranta in perioada urmatoare urmeaza sa fiu audiat pentru un furt comis in magazinul unde am lucrat. Ideea este ca recent m-am mutat din orasul respectiv undeva la vreo 300km distanta si in cazul in care voi fi audiat, nu cred ca ma voi putea prezenta in timp util. Citatia cel mai probabil o voi primi pe adresa unde am locuit, inainte, deoarece inca mai am viza pana la sfarsitul lunii februarie. Dar daca nu voi putea intra in posesia ei sau nu voi fi instiintat cand voi fi citat? Intrebarea mea ar fi ce risc ar fi daca nu ma prezint si daca audierile pot fi mutate si in orasul unde locuiesc acum.

Va multumesc anticipat!
Veti fi adus cu mandat de aducere la instanta pentru a fi audiat.

300 de km nu sunt ... peste ocean! ... nu este o distanta atat de mare incat sa fiti audiat in acea localitate!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Practic va veni politia sa ma ia cu catuse si toate cele?!
andreiiosif a scris:

Practic va veni politia sa ma ia cu catuse si toate cele?!

... si cu duba ! :P

... dar, o sa fie frumos: cu girofare... etc.!:innocent:

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cu cheltuieli inutile handsu handsu As dori sa aflu parerea Dvs.In cazul in care o persoana , femeie tanara , castiga prin instanta o suma de la o firma din alta localitate , aflata la sute de ... (vezi toată discuția)