Buna seara. Intr-un proces la care partea adversa( reclamantul)a renuntat, eu ca parat am solicitat cheltuieli de judecata la toate 3 instantele,dar nu am primit decat partial.Procesul a trecut de prima instanta, la a doua instanta(tribunal), (citez)s-a"constatat ca prima instanta nu a cercetat fondul pricinii si nu a solutionat pretentia dedusa judecatii,ci s-a referit la o cerere de validare a contractului autentic cu care nu a fost investita", ca urmare"caseaza in intregime hotararea si trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante de fond".Era vorba de validarea unui contract de v-c teren la care vanzatorul nu era proprietarul terenului vandut, eu fiind proprietar actual in urma revendicarii, statul era proprietar la intocmirea contractului.Nu am primit cheltuielile la de la prima instanta.Dati-mi un sfat cum pot sa le cer, printr-un nou proces? Nu inteleg de ce nu le-am primit cand judecatorul a luat act de renuntarea la proces.Ma iertati ca mesajul e atat de lung,Va rog un raspuns.Multumesc.Pusa
Casare si rejudecare
elfu21
daca am o sentinta pierduta la fond iar in recurs am obtinut \"caseaza sentinta si trimite la rejudecare aceleiasi instante\" iar dosarul mi-a fost repartizat ... (vezi toată discuția)
Recurs
Madalina43
Buna ziua,
va rog sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste un recurs admis.
Datele problemei sunt urmatoarele: la instanta de fond am castigat ... (vezi toată discuția)