avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venituri din agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venituri din agricultura

O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit in anul agricol 2013 , a inregistrat in acest an un venit brut mai .mare decat echivalentul a 100000 de euro .
Intrebarea este daca trebuie sa treaca de la norma de venit la impozitarea venitului in sistem real si sa depuna declaratia 220 pana la 31.01.2014 impreuna cu cifra de afaceri.
Dumneavoastra va incadrati in codul fiscal la:
CAP. 7 VENITURI DIN ACTIVITÃŢI AGRICOLE, SILVICULTURÃ ªI PISCICULTURÃ
ART. 71 Definirea veniturilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit sau sistem real teodor_dori teodor_dori sunt pfa din 2009 inpozitat in sistem real , in agricultura in anu 2012 am realizat total venituri peste 10000 eur. in data de 16.12.2013 am fost la finante ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din activitati agricole mariana_en mariana_en O PFA care a optat pentru impozitare in sistem real va fi obligata, dupa modificarile C.fiscal, sa plateasca impozit conform noilor norme de venit? Domeniul ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)