avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Colet din Coreea de Sud
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Colet din Coreea de Sud

Buna,

Astept un colet de la un prieten din Coreea de Sud si imi va trimite si un laptop. Vreau sa aflu daca o sa fie trecut "GIFT" pe colet va trebui sa platesc vama sau orice fel de taxa?

Va intreb asta pentru ca nu cunosc legiile din Romania.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 11:29, 20 Ianuarie 2014
Oricum se va inventaria continutl si se va vedea daca este supus vamuirii.
Depinde si de Coreea de Sud.
Mai multe informatii aveti aici, unde puteti suna sau scrie e-mail si in momentul in care v-a fost expediat coletul, sa va dea toate datele pentru a putea sa urmariti traseul lui prin aplicatia track&trace.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare par avion cu confirmare de primire, care nu a ajuns la destinatie Laryss14 Laryss14 Buna As dori sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o scrisoare.Pe data de 18 octombrie am trimis o scrisoare par avion cu confirmare de primire din Moldova ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale aberante mihaela.ion mihaela.ion Am trimis pe 14 septembrie un colet cadou în Algeria. Pe 26 septembrie a ajuns în Algeria iar de atunci nu am primit nici o actualizare a statusului ... (vezi toată discuția)
Tigari - ce cantitate se pot trimite prin colet in strainatate? Dan1986 Dan1986 Am o intrebare:am mai multi prieteni plecati in strainatate si majoritatea ma roaga sa le trimit tigari din Romania...am inteles ca la o singura pers pe luna ... (vezi toată discuția)