avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de eliberare a unei hotarari judecatoresti de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de eliberare a unei hotarari judecatoresti de la ICCJ

Bună ziua. Vă rog frumos, care este termenul legal de eliberare a unei hotărâri(decizii) în urma judecării recursului la ÎCCJ. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:59, 19 Ianuarie 2014
daca va referiti la redactarea htararii termenul de 30 de zile este doar recomandat.faceti o cerere de urgentarea redactarii hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Motivarea deciziei pronuntata in recurs de catre iccj. timp ContSters40598 ContSters40598 Rog pe cei care au avut recent dosare la ICCJ, sectia penala, sa imi spuna ca perioada de timp, cat dureaza motivarea unei decizii pronuntata de preainalta ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)