Tatal meu a fost proprietar al unui teren agricol impreuna cu o sora, un frate si mama vitrega. Terenul a fost dat in arenda unei societati comerciale, prin contract, pana in 2017.
Tatal meu , sora lui si mama vitrega au decedat. Pamantul a ramas sa fie lucrat in continuare de catre firma cu care a incheiat contractul.
Cum as putea sa intru in dreptul de mostenitor si sa vand partea care imi revine din acel teren ?
Mentionez ca din partea tatalui meu, sunt singura mostenitoare, din partea sorei lui, un mostenitor, iar mama vitrega a avut doua fiice care au murit si ele.
dupa ce dezbateti succesiunile sa duceti in instanta sa vi se desparta titlul de proprietate, pentru ca inteleg ca pe titlul de proprietate erau trecute alaturi de tatal dvs. si aceste persoane.
Prin mostenire se preiau atat drepturile dar si obligatiile ceea ce face ca dvs. impreuna cu ceilalti mostenitori sunteti tinuti de acel contract pana la expirare. O eventuala reziliere se poate face in conditiile contractuale.
Succesiune
ion01
In 1997 am cumparat o casa (CU CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE) de la o persoana in varsta, necasatorita, fara parinti in viata si fara copii. In 2009 mi-a ... (vezi toată discuția)