Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, cu o singura scara, iar pe tronsonul meu, de la parter pana la ultimul etaj toti avem centrale de apartament. Este normal sa platim caldura pentru tevile care traverseaza apartamentele? Daca nu, cum trebuie sa procedam pentru a nu mai fi obligati sa platim?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
din pacate e complet legal atata timp cat pe scara de bloc si una singura persoana mai este legata la sistemul centralzat de incalzire va trebui sa platiti acea suma de bani dvs si restul vecinilor cu centrale
Da, trebuie sa platiti si pentru tevile care trec prin apartament si pentru partile comune, prin parti comune nu se inteleg doar caloriferele care sunt sau nu pe casa scarii, inseamna si tot ce este in subsol, uscatorii, spalatorii, etc.
Daca toata coloana aveti centrale, poate gasiti intelegere sa scoateti tevile care va traverseaza apartamentele si sa platiti doar partile comune.
Aspectul ca dv,cu scopul ridicarii confortului termic in proprietate ,ati inteles sa renuntati la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic,nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la plata c/v parti comune
Debransare
banciovedmundt
Buna ziua,sunt proprietarul unui apartament din Timisoara, si anul acesta 2012 m-am debransat de la colterm,si am montat centrala termica de apartament si ... (vezi toată discuția)