avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... OUG 80/2013 taxa timbru in contencios
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

OUG 80/2013 taxa timbru in contencios

Intrebare: In materia contenciosului, respectiv pentru anularea unui act administrativ (recuperare timbru de mediu), se aplica
Art. 16, b)cererile cu caracter patrimonial, prin care se solicită şi repararea pagubelor suferite printr-un act administrativ – 10% din valoarea pretinsă, dar nu mai mult de 300 lei.?

Adica in loc de 39 lei s-a facut 300 ?:O
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 11:00, 20 Ianuarie 2014
Si pentru cererile in materia insolventei s-a facut taxa 200 si la ordonanta de plata e 200 in loc de 39.. deci nu e de mirare..

Dar conform textului in cazul cererii de care vorbiti dvs, e maxim 300 lei, nu obligatoriu 300 lei, depinde de suma pretinsa.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Dana Fatol, Avocat
Incredibil !!!! Cica acces la justitie #-o

Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile taxe de timbru Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Va rog sa-mi spuneti ce intelegeti dvs. din formularea legii referitoare la plata taxei judiciare de timbru pentru despagubirile cerute pentru pagubele produse ... (vezi toată discuția)
Achitarea taxei de timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am introdus o acțiune de chemare in judecata in contencios administrativ, Impreuna cu acțiunea de chemare in judecată, am achitat si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la instanta Mario70 Mario70 Care este pretul taxei de timbru ,procentual din suma si trebuie sa primesti acasa o recomandata de instiintare.Care sint pasi de urmat in caz ca primesc acasa ... (vezi toată discuția)