Buna ziua,
Va prezint situatia:
Un singur racord, un singur contor, doua blocuri racordate la acelasi contor. Nu mai exista asociatie de locatari. Actualul contract este incheiat in numele a doi locatari, fiecare reprezinta un bloc. In total sunt 12 apartamente.
Ni s-a cerut reinnoire contractului de furnizare servicii. Se va merge pe aceeasi forma cu cei doi reprezentanti, dar am primit o foaie de la apanova cu urmatorul text:
DECLARAŢIE
Subsemnatul/a____________________________________________, cu domiciliul în Bucureşti, sector __, str. ____________________________, nr. ______, bloc ____, scara ____, ap._____, în calitate de coproprietar/colocatar al imobilului din str. _______________________________________________, nr. _____ sector ______, posesor al BI/CI seria ____, nr. _________________
şi având cunoştinţa de prevederile art. 292 din Codul Penal cu privire la falsul în declaraţii, declar pe proprie răspundere că deleg pe domnul/doamna/SC ________________________________________________, având calitatea de __________________________________, să încheie contractul de furnizare a apei şi canalizare, iar în eventualitatea unui debit restant mă oblig să suport contravaloarea acestuia.
Atașez acestei declarații 1 copie a Buletinului de Identitate / Cărții de Identitate.
Data ________________________________
Semnătura,