avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Doua abonamente internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Doua abonamente internet

Buna ziua

Am doua abonamente la internet cu aceiasi firma la doua adrese diferite cu facturi distincte. Unul dintre ele l-am incheiat la o adresa unde am stat cu chirie iar pe celalalt la propietatea mea. De aproape doi ani, fostul propietar, uita sa plateasca acest abonament iar atunci cand el nu plateste firma respectiva suspenda internetul si la adresa mea unde abonamentul este la zi. In aceasta situatie sunt nevoit sa platesc tot eu acel abonament.

Este corect ca societatea respectiva sa cumuleze aceste doua abonamente si sa ma priveze de un serviciu pentru care platesc?

Tatal meu are pe numele lui patru contracte la societatea de energie si doua la societatea de gaz. In cazul in care uita sau nu vrea sa plateasca una dintre facturi nu i se opresc curentul sau gazele la toate adresele. Firmele de internet/ telefonie au alt regim in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 11:03, 20 Ianuarie 2014
Mergeti la firma de internet si anuntati precum ca nu mai locuiti cu chirie acolo si reziliati contractul. Firma nu are de unde a cunoasca acest fapt.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
tarkan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu-contract rds kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Cred ca a mai fost postat ceva de acest gen, dar nu am mai gasit la o noua cautare. Am incheiat un contract de furnizare servicii internet cu firma RDS in luna ... (vezi toată discuția)
Transfer internet de la o adresa la alta carmen_marine carmen_marine Buna seara! Fratele meu a stat cu chirie la bloc si a facut abonament la internet pe numele lui, pe o perioada de 15 luni. Dupa 3 luni s-a mutat intr-o ... (vezi toată discuția)
Inchidere bransament curent mediaset mediaset Buna Ziua.am avut doua propietati gard in gard cu doua bransamente de curent pe numele meu dar contoare cu seriii diferite.Am instrainat o propietate prin ... (vezi toată discuția)