avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii banca prescrise???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii banca prescrise???

Buna am avut un credit la Unicredit Tiriac si ultima rata depusa a fost in 23.03.2010. apoi nu am mai putut sa depun, pana in momentul de fata am fost bombardat cu scrisori in care se ofereau sa incheiem cumva amiabil situatia.S-a prescris termenul de recuperare daca pana in data de 20.01.2014 nu am fost inca dat in judecata pentru recuperarea debitelor? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cornel_gmc , utilizator 12:34, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Este prescris dreptul lor de a va executa, doar daca au dlecratat scadenta anticipata, anterior datei de 19.01.2011. Altfel sunt prescrise eventual doar ratele mai vechi de 3 ani.
acum o s atrimit un e-mail la Unicredit Tiriac in care o sa solicit eliberarea unui act in care sa fie precizata data la care a fost declarat creditul scadent anticipat.va multumesc oricum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru credit din 2005 marius_2021 marius_2021 Buna ziua,am si eu o dilema si as dori un sfat de la Dumneavoastra.In 2005 am accesat un credit prin Euroline(celebrele credite doar cu buletinul de la Altex) ... (vezi toată discuția)
Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)