avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratie impozit pe venit sau profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratie impozit pe venit sau profit

Salut,

O întrebare: De la 1 ianuarie 2014 s-a decis ca firmele care oferă consultanţă în afaceri să treacă la impozit pe venit (înainte era pe impozit pe profit).

Întrebarea este: Pentru trimestrul IV din 2013, trebuie declarat impozit pe profit sau impozit pe venit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:21, 20 Ianuarie 2014
Situatia anului 2013 o inchideti respectand prevederile legii de atunci.
Schimbarea o aplicati la veniturile obtinute dupa 1 ianuarie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru o societate nou infiintata rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o societate infiintata in octombrie 2013. Sunt cu impozit pe venit de 3 % si tva la incasare. Nu am avut activitate. Sunt numai chitantele de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale an 2013 contabilbuc contabilbuc O intrebare: microintreprindere din februarie 2013 in luna moiembrie am cifra de afaceri de 281000 lei,firma devine platitoare de impozit pe profit incepind cu ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 2014 irinuka2005 irinuka2005 Firma infiintata in martie 2013 COD CAEN 7021\\"Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii\\"ca si platitoare de impozit pe ... (vezi toată discuția)