avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

eu sunt casnica ,iar sotul meu este in concediu de crestere copil timp de 2 ani de zile ,din martie 2012 pana in martie 2014.trebuia sa primeasca indemnizatia pe data de 15 a fiecarei luni,si in luna ianuarie 2014 nu a mai primit-o,din ce cauza , e posibil sa nu o mai primeasca in ultimele 2 luni ale concediului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:16, 20 Ianuarie 2014
Stiu ca erau niste probleme de organizare a institutiei platitoare....e in presa acest subiect de vreo saptamana. Veti primi banii cat de curand.
1. In ianuarie 2014 trebuia sa primiti indemnizatia pentru luna decembrie 2013.

2. - Nu exista motive sa nu mai primiti indemnizatia pe ultimele luni de concediu crestere copil.
- Poate lipsa temporara de fonduri de la inceput de an.

3. Incercati cu un telefon sau un e-mail la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnziatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil anycyk anycyk Buna ziua! SUNT UNUL DINTRE USERII CU MULTE PROBLEME SI ,EVIDENT, INTREBARI. Ma confrunt momentan cu o alta problema in privinta acordarii indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Alexandra-Maya Alexandra-Maya Buna ziua ! Pe 19 martie 2014 am nascut o fetita.Pana la sfarsitul lui ianuarie am fost la scoala(liceu) in clasa a XI-a.In februarie mi-am scos adeverinta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mada2014 mada2014 La finalul anului 2012 am fost concediata abuziv de catre angajator iar in vara anului 2013 am nascut o fetita.Am actionat in instanta angajatorul si am ... (vezi toată discuția)