avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratia neopozitiei radierii unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratia neopozitiei radierii unui SRL

Va rog, oferiti-mi o varianta de declaratie a administratorului de neopozitie la radierea unei societati comerciale.
Am inteles ca e o formulare specifica.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 12:49, 20 Ianuarie 2014
asociatii sunt cei care decid daca societatea va fii radiata sau nu. declaratie /formularele de la registrul comertului se vor completa in numele administratorului, dar nu exista o declaratie de "neopunere la radierea societatii".
Mi s-a spus ca trebuie intocmita o declaratie din care rezulta ca ainistrator nu se opune radierii. Despre un model de asemenea declaratie este vorba.
De asemenea, mi s-au solicitat documentele originale ale societatii, dar nu s-a specificat care sunt acestea. Sunt necesare toate certificatele constatatoare in original? Daca nu gasesc unul din ele si il declar pierdut, pot depune dovada-ziarul- imediat ce le declar?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
Oanamares, utilizator
acestea sunt actele necesare radierii unei societati. in cazul in care nu aveti certificatul in original este necesar sa-l declarati pierdut si sa mergeti cu dovada (ziarul) la registrul coemrtului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru anairam2807 anairam2807 am inchis un punct de lucru. ce trebuie sa fac la registru comertului ca SC sa nu mai apara inregistrat cu acel punct de lucru si ce acte imi trebuiesc ? (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Declaratie model 2 sau 3? adinaadina adinaadina Buna ziua! Am o nelamurire: vreau sa adaug la obiectul secundar de activitate codul 5210 Depozitari, si totodata sa o autorizez. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)