avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Monografie haine SH la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Monografie haine SH la PFA

Buna ziua,
ma intereseaza cum se tine contabilitatea la un PFA cu haine SH. Hainele le achizitionez din tara si din strainatate. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA? Am nevoie de casa de marcat? Ce registre trebuie sa intocmesc?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa madylumy madylumy buna seara, am infiintat un pfa de curand pentru un magazin de haine, am si eu cateva nelamuriri: pentru marfa achizitionata ce acte ar trebui sa intocmesc, ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa detin obligatoriu casa de marcat? floreastefan floreastefan Buna ziua Avand firma PFA ( activitate: vanzarea de leguma si fructe), cu norma de venit, fara a fi obigat sa tin evidenta contabila, am oligatia de a ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)