avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare in urma donatiei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare in urma donatiei

Am obtinut un imobil prin donatie si nu stiu daca trebuie sa-l intabulez pe numele meu si cat costa numai intabularea avand in vedere ca apartamentul are cadastrul facut , adica trebuie schimbat numai proprietarul. Va rog sa-mi spuneti si ce acte imi trebuie.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 23:20, 22 Ianuarie 2014
Notarul la care s-au incheiat actele le-a depus la cartea funciara.
Verificati!
Cum pot verfica? Unde sa ma duc si ce trebuie sa fac?
Intrebati notarul sau verificati la biroul de cadastru si publicitate imobiliara daca s-a facut inscrierea dreptului in cartea funciara.
In caz contrar cu o cerere si actul de donatie se poate inscrie la BCPI dreptul de proprietate, iar taxa de intabulare este de 120 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)
Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)
Privilegiul imobiliar si registrul de publicitate imobiliara al judecatoriei Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, In conditiile in care trebuie sa depun o cerere pentru inscrierea unui privilegiu imobiliar in favoarea asociatiei de proprietari si nu detin nr. ... (vezi toată discuția)