avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cum aflu daca am numar VIES ?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cum aflu daca am numar VIES ?

Buna ziua ,
Spuneti-mi si mie va rog , daca un PFA platitor de T.V.A. , inregistrat la finante cu R.O.I. vrea sa cumpere un bun din o tara membra U.E. ( germania ) , dealer-ul de acolo cere confirmarea numarului VIES - are PFA acesta numar VIES sau trebuie doar sa fii activ la finante.
Am sunat la finante si acest PFA a cumparat anul trecut un agregat fara tva si i-am intrebat daca figureaza activ in R.O.I si mi-au spus ca da , acest PFA are numar VIES sau nu ?

La dealer trebuie sa ii dau detaliile firmei si cauta el pe site-ul UE daca suntem compatibili de tranzactii ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:55, 21 Ianuarie 2014
[ link extern ]
introduceti acolo codul si selectati tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva: livrari servicii ro, ue, non ue gabriel999 gabriel999 Buna ziua, As fi interesat sa clarific urmatoarele trei aspecte legate de vanzarile de servicii IT prin download de pe site, prestate din Romania in tari UE ... (vezi toată discuția)
Mai nou, la achizitia unei masini, trebuie platit tva in germania !?! dgp1968 dgp1968 Buna ziua, Ma aflu in Germania incercand sa cumpar o masina noua sau SH (nu conteaza) pe societatea comerciala la care sunt administrator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)
Pot lucra in germania cu pfa romanesc? mifotea mifotea Salut, tocmai mi-am facut un PFA, vreau sa merg in Germania pentru a colabora cu un unchi in domeniul spectacolelor. Mai exact montari de scene de concert si ... (vezi toată discuția)