avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PLANUL GENERAL DE CONTURI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PLANUL GENERAL DE CONTURI

Va rog, daca are cineva planul general de conturi in format electronic, sa mi-l trimita la adresa : bugarlaura@yahoo.com

Miiiii de multumiri

Laura
Cel mai recent răspuns: laura_bugar , utilizator 11:10, 2 Iunie 2005
Pai... il gasesti aici, pe avocatnet.ro, cum intri pe site.
Imi spui mai exact unde- l gasesc ? M-am uitat, dar eu nu-l vad.

Mersiiii
Laura, cand intri pe site, iti apar pe mijlocul ferestrei niste titluri de articole care se schimba sau isi schimba ordinea zilnic, in functie de importanta, vechime etc. Astazi, daca intri, primul articol este: "Pachetul de legi... bla, bla, bla". Sub el sunt 3 articole mici, datate, fara poze. Al doilea este: "1 iunie 2005 - Plan general de conturi text integral". Intra pe el si da la pagina urmatoare, acolo vei gasi planul pe care-l poti copia, salva etc.
Nu stiu cat de bine ti-am explicat, tu du-te pe "home" si il gasesti sigur.
O zi placuta.
sus in dreapta este o fereastra cu Utile.La articole publicate astazi gasesti ce te intereseaza.
Am gasit pe home.

Iti multumesc

O zi racoroasa.

Laura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Invatam degeaba? Cleo27ro Cleo27ro Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu ... (vezi toată discuția)
important pentru aceasta sectiune Admin Admin Vorbim sau auzim vorbindu-se, in fiecare zi, de avocati stagiari care nu isi pot gasi un maestru sau un avocat cu care sa colaboreze, de contabili stagiari ... (vezi toată discuția)