avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la negru ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la negru ?

buna ziua !sotul meu este angajat la o firma din galati cu detasare in germania dar el nu a semnat contractul de munca la plecare din tara ci numai cand a ajuns in germania si de fapt este un act aditional nu este contractul propriu zis .Acolo sunt numai 3 muncitori romani care au venit cu firma aceasta ,cand au plecat le-a spus ca data de salariu e pe 15 dar in actul acela scrie ca data de salariu e intre 26 si 30dar cei care au mai fost cu firma asta au luat banii si dupa 2 luni
ei a plecat pe 13 decembrie 3013 si acum daca ei au spus ca vor banii la timp deoarece ei nu au masa asigurata ,acum ii trimite in tara dar fara sa le dea nici un ban .unde as putea sa ma adresez si daca este legal cum procedeaza patronul respectiv .Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 21 Ianuarie 2014
Nerespectarea de catre angajator a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca in raza caruia isi are sediul social angajatorul si/sau Inspectiei Muncii.

In speta, este vorba despre ITM Galati , email: itmgalati@itmgalati.ro

Adresa de email a Inspectiei Muncii unde se pot primi adrese, petitii, solicitari din partea mijloacelor de informare in masa este comunicare@inspectiamuncii.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre contract de munca dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . Fiul s-a angajat la un restaorant in data de 18 iulie , de atunci lucreaza cate 13 -14v ore pe zi in afara duminicilor . ieri a primit un contract ... (vezi toată discuția)
Nereguli la locul de munca Emilia-Stoica Emilia-Stoica De cand s-a angajat sotul meu are numai probleme ba i se promisese o suma de bani ca salariu lunar apoi a fost trimis 4 zile acasa si i-a fost scazut din ... (vezi toată discuția)
Sesizare online itm CarmenG CarmenG Buna ziua, As dori sa stiu cum pot face o sesizare la ITM, de la distanta? Nu am primit ultimul salariu de la fostul angajator (ziua de salariu era 30 ... (vezi toată discuția)