avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare online ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare online ITM

Buna ziua,

As dori sa stiu cum pot face o sesizare la ITM, de la distanta?
Nu am primit ultimul salariu de la fostul angajator (ziua de salariu era 30 ianuarie).
Mentionez ca sunt plecata din tara pentru cateva luni, in consecinta nu ma pot prezenta la ITM.
Pot face o sesizare online/email?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 10 Februarie 2010
Faceti sesizare catre Inspectia Muncii , pe adresa de mail : petitii@inspectiamuncii.ro
sau sesizati online ITM-ul in a carui raza isi are sediul social angajatorul ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru ? albumarinica albumarinica buna ziua !sotul meu este angajat la o firma din galati cu detasare in germania dar el nu a semnat contractul de munca la plecare din tara ci numai cand a ... (vezi toată discuția)
Plangere pedro19 pedro19 buna ziua,unde trebuie sa fac o plangere impotriva firmei pt care am lucrat si nu am primit nici un ban? mentionez ca durata contractului era de 3 luni ,dar ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna mipa mipa Am lucrat ca asistent personal al unei persoane cu handicap grav-deci angajatul unei primarii.La solicitarea angajatorului am cerut incetarea contractului de ... (vezi toată discuția)