avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza auto tehnica contabila - expertiza tehnica ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza auto tehnica contabila - expertiza tehnica in specialitatea auto si expertiza contabila pentru masina expertizata in specialitatea auto

Buna seara!!! In cadru unui proces civil s a efectuat o expertiza auto tehnica si contabila , iar respectiva masina a ramas in continuare la parat , acesta si a cumparat o alta masina identica marca model , motorizare cu ceea expertizata si a inceput sa o dezmembreze sa schimbe piese de pe ea. in mod legal dupa ce a fost facuta expertiza respectivul are voi sa faca asemenea lucru? practic dupa ce se da solutia aceea masina nu o sa mai fie la fel cu cea expertizata
am poze cum a inceput sa o desmembreze!!! si mai am si cu noua lui masina!!!
spunetim va rog c trebuie sa fac? pot sa contest autovehiculul k nu mai este la fel cu cel expertizat?
tin sa va precizez ca pe masina am dat 5000 euro iar eu in cadru procesului am cerut masina si diferenta de depreciere aprox 2000 euro iar instanta a cerut din oficiu expertiza!!!
precizez ca s-au facut doua convocari la prima convocare paratul s a prezentat cu masina dar expertul nu a putut sa o verifice sa o ridice pe elevator sa vada ce seri are masina , doar s au facut niste poze, iar la a 2 convocare nu a veni, instanta a decis sa faca expertiza in baza datelor pe care le are. pot sa contest masina ca nu mai este asa cum s a facut expertiza?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
ContSters221184, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:26, 22 Ianuarie 2014
Puteti contesta si formula observatii la raportul de expertiza in specialitatea auto si/ sau la expertiza contabila (daca s-au facut 2 expertize), mentionand cele prezentate in discutie si anexand pozele (atentie in ce conditii le-ati facut - cu sau fara aprobarea celor vizati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna auto in regie proprie Stelian0 Stelian0 Buna seara, Problema mea a inceput in februarie 2013, cand tatal meu a avut un accident in apropiere de Slobozia, a lovit o alta masina care a virat fara sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara admisibilitate in instanta victoriada victoriada Nu am gasit nici in jurisprudenta spete legate de expertizele extrajudiciare. Nu stiu in ce conditii o expertiza a unui expert tehnic judiciar desemnat intr-un ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog ! comunicare acte catre expert inainte de intrunirea partilor ? Krissia . Krissia . Am cateva neclaritati si poate ma lamureste cineva va rog. 1) S-a primit prin e-mail adresa de la expert pt convocarea partilor, dar pana acum nu s-a primit ... (vezi toată discuția)