avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare dupa vanzare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare dupa vanzare

In urma vanzarii unui imobil se schimba proprietarul, actualul proprietar este obligat ca in 30 zile sa declare proprietatea la Directia taxe si impozite locale de sector dar intrebarea care ma preocupa este cine se ocupa de declararea la OCPI a noului proprietar pentru intabularea dreptului de proprietate ? Se ocupa notarul care a intocmit actele sau este obligatia noului proprietar?
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 10:35, 13 Martie 2014
Buna ziua,
DA, notarul este cel care va face/a facut acest demers!
si daca apartamentul a fost obtinut in urma unei licitatii la un executor judecatoresc cine face aceste demersuri?
În acest caz persoana interesată, în speță adjudecatarul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar apartament executat silit bastangrigore bastangrigore Salut am o nelamurire vreau sa merg la o licitatie pentru un apartament.Ce fel de surprize pot avea daca castig licitatia .Mai trebuie sa mai dau si eu in ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit - cine suporta cheltuielile de intretinere? gabi_69 gabi_69 Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament de 3 camere intr-un bloc cu 10 apartamente pe scara (3 si 4 camere). Apartamentul de pe acelasi palier cu mine (etaj 2) ... (vezi toată discuția)