avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa divort, daca l-am luat in spatiu pentru buletin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa divort, daca l-am luat in spatiu pentru buletin trebuie sa stea la mine?

Buna ziua,
Pentru buletin care se expira, l-am luat in spatiu, casa fiind a mea, dupa divort, mai are drepturi? adica nu mai pot sa-l dau afara din casa daca am semnat ca-l iau in spatiu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:31, 21 Ianuarie 2014
trebuie sa solicitati evacuarea dansului . divortul s-a produs sau urmeaza sa solicitati desfacerea casatoriei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort stancu_sergiu stancu_sergiu Am o nelamurire, sunt casatorita de 7 ani si vreau sa divortez dar problema e urmatoarea eu stau cu sotul in casa soacrei, adica sunt cu adresa din buletin pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire ...cred melycanu melycanu Pe scurt : fratele meu (27 ani)dupa divort s-a intors la casa parinteasca unde locuieste cu mama.De ceva vreme ''buna\"\"a inceput sa-i aduca fel si fel de ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)