avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar pentru societati declarate fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar pentru societati declarate fara activitate

se aplica vreun impozit firmelor fara activitate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Turtoi , Consultant managementul calitatii 10:57, 27 Iunie 2009
pai :( din cei 500 E pentru o luna voi plati a 12 parte, adica ap 200lei ? sau tot?
ms mult de timpul acordat
buna ziua! evident, am si eu o problema cu impozitul forfetar. am o firma infiintata in iunie 2008. firma nu a desfasurat niciodata activitate. odata cu aparitia impozitului forfetar am studiat atent problema si am decis sa suspend activitatea. intrucat sunt studenta si nu am nici un fel de venituri mi-a luat destul de mult timp sa fac rost si de cei 250 lei necesari suspendarii. in timpul acesta am verificat normele metodologice unde scrie ca "firmele ce isi vor suspenda activitatea dincolo de 1 mai nu vor plati impozit". astazi am aflat ca, de fapt, voi plati impozit pentru perioada aferenta de la 1 mai la depunerea cererii de suspendare. #-o nu stiu ce sa mai zic...inseamna ca nu stiu eu sa citesc corect. oricum, intrebarea mea este ce se poate intampla daca vreau in continuare sa suspend activitatea dar NU am, repet, nu am nu ca nu vreau sa platesc, impozitul forfetar aferent celor 2 luni de la intrarea in vigoare a legii? multumesc!
#-oIntelegeti ca NU suntem intr-un stat de drept si tb sa faceti si pe dracu' in patru sa platiti ."...plateste Moromete foncirea,ca iti iau vita din batatura....".E cam sadic ce spun,dar nu stiu cum sa va descriu ce se intampla in "minunata Romanie".Am vazut o femeie ,de ~90 ani,care a murit pe la ghiseele Administratiilor financiare,incercand sa plateasca impozitul pe casa.Asa ca,dupa ce ca va obliga sa platiti taxa aiurea,va trebui sa indurati si calvarul birocratilor de la Administratiile financiare.Nu v-ati pus problema de ce ghiseele de acolo sunt amplasate la un nivel asa de jos??PENTRU A VA APLECA,CA SLUGILE.ASA SUNT TRATATI CONTRIBUABILI DIN ROMANAIA.Nici instintari de plata nu mai trimit platitorului roman de impozite,cica nu au bani de plicuri!!!!,dar unde s-au dus banii din bugetul tarii?Fac economie la plicuri ?? Vrajeala!!Va obliga sa "faceti un drum" la ei ca sa va incovoiati la ghiseu,unde stiiti foarte bine cum sunteti tratati dragi cetateni ai EUROPEI/ROMANIEI.Va recomand calmante....X-(X-(X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2009
Marian Turtoi, Consultant managementul calitatii
:stunned:
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2009
Marian Turtoi, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu au avut cifra de afaceri bogymania bogymania Vreau sa ridic o problema care nu stiu daca a mai fost abordata. Mi-am infiintat un S.R.L. anul trecut, mai exact pe data de 5 decembrie 2008 este ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)