avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere - mandat european de arestare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere - mandat european de arestare

Buna ziua , am de executat o pdedeapsa de trei ani in tara aveam un mandat de captura europeana pe numele meu mau arestat in italia in iulie 2013 !
dar inca nu au venit sa ma duca in tara , eu semnez in fiecare seara la carabinieri
nu ma sustrag doar ca nu au venit sa ma duca inca intrebarea este :
eu beneficiez de gratiere daca sa o sa se dae ??
pt ca uni spun ca doar daca esti inchis beneficiezi
va multumesc !!
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:22, 21 Ianuarie 2014
Doar daca legea inlatura in mod expres persoanele care se sustrag de la executarea pedepsei ati fi exclus de la actul de clementa.
Nu e vorba de a fi inchis...
nu cred ca va fi nici o gratiere in viitorul apropiat dar nu inteleg de ce nu se pune in executare mandatul european de arestare.
Daca are avocat e greu de extradat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere in masa 2014 dupa intrarea noului cod in vigoare grigorasgelu91 grigorasgelu91 daca o persoana este condamnata definitiv si irevocabil si acea persoana se sustrage nu este arestata ,prinsa in cazul unei gratieri in masa acea persoana va ... (vezi toată discuția)
Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)