Buna ziua!
Am si eu o nelamurire.Detin un teren la marginea orasului Navodari.Pana anul acesta era incadrat la zona C,cu un impozit corespunzator zonei.Anul acesta,nu cunosc din ce motive,a fost trecut la zona A,crescand simtitor,bineinteles, si impozitul.Intrebarea mea,este,daca ar putea cineva sa ma lamureasca care ar fi criteriile incadrarii pe zone,daca exista?
Multumesc pentru atentie!
Intra in competenta consiliului local sa stabileasca incadrarea terenurilor pe zone si pe categorii de folosinta, in intravilan si extravilan.Criteriile de incadrare: in functie de pozitia terenurilor fata de centrul localitatii, de retelele edilitare, alte elemente specifice fiecarei unitati administrativ-teritoriale.Fundamentare: conform documentatiilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, registrelor agricole, evidentelor specifice cadastrului imobiliar-edilitar sau altor evidente agricole ori cadastrale.
Pentru a va lamuri in cazul dvs., sollicitati la Consiliul Local Navodari (Primarie), hotararea prin care au stabilit impozitele si taxele pentru anul 2009.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit pe locuinta
grim
Am o casa construita in anii 1950, foarte darapanata, de circa 200 mp, intr-o zona centrala . Fiind din caramida platesc impozit calculat la suprafata , ca si ... (vezi toată discuția)