Buna ziua!
Am si eu o intrebare bunicul meu a decedat acum 9 ani ,urmasi sai fiind tatal meu si sora lui.Acum mama tatalui meu vrea sa faca act surorii tatalui meu.Cum tata nu a vrut sa isi cedeze dreptul acestea au mers la un mediator tata a primit o citatie de infatisare la care nu poate sa ajunga .intrebarea mea este daca cineva il poate obliga pe tatal meu sa mearga la aceste infatisari si daca il pot obliga in vreun fel sa semneze actele.
Buna ziua. Cand spuneti "citatie" cred ca va referiti la invitatia pe care mediatorul este mandatat sa o trimita celeilalte parti. Daca nu poate ajunge la data programata, tatal dvs poate sa contacteze mediatorul respectiv si sa-i propuna o alta data. Daca nu se poate infatisa personal, tatal dvs poate imputernici pe altcineva care sa-i transmita dorinta cu privire la succesiune. In mediere nimic nu este obligatoriu, tatal dvs nu este obligat sa participe, dar ar fi bine sa participe pentru ca astfel poate ajunge la o intelegere cu mama si sora dumnealui. Nu ne-ati spus despre ce act e vorba. A fost deschisa succesiunea dupa bunic?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Succesiunea dupa decesul bunicului nu a fost deschisa,asta este si intentia mamei tatalui meu sa se deschida succesiunea,in feul acesta ia sa ii treaca partea i si jumatate din partea bunicului surorii tatalui meu si tatal meu sa ramana cu restul.Daca tatal meu nu doreste sa deschida succesiunea acum este vreun fel de problema?
Buna ziua
jujabila
buna ziua.tatal meu a decedat si a ramas mama.nu avem sucesiunea facuta sunt eu si inca 2 surori.o sora si mama vor sa iti cedeze mie ..iar cealalta nu.ce este ... (vezi toată discuția)