avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot trimite taxa judiciarã de timbru ulterior ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot trimite taxa judiciarã de timbru ulterior depunerii cererii de chemare în judecatã la instanțã?

Buna ziua, va rog sa m lamuriti cu o mica problema,, am facut o intampinare pentru a contesta un PV, am trimis_o prin posta cu confirmare, am primit confirmarea, , trebuia depus si taxa de 20 de ron(taxa judiciara de timbru) in momentul respectiv, sau o pot atasa ulterior.
am primit confirmarea pe data de 17, dar pe portalul instantelor nu apare un numar de dosar ca sa pot obtine certificatul de grefa, mentionez ca se ve judeca in alt judet decat cel de resedinta
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:41, 21 Ianuarie 2014
O să primiți o adresă din partea instanței prin care vi se va pune în vedere să faceți dovada achitării taxei judicare de timbru în X zile, sub sancțiunea anulării cererii.
Va multumesc f mult,
Certificatul de grefa se elibereaza doar unui avocat sau partii din dosar banuiesc, ,
Da, certificatul de grefă se elibererează la solicitarea dvs., însă vă trebuie numărul de dosar.

Înțeleg că dosarul nu apare pe portalul instanței ca fiind înregistrat. Fie mai aveți puțină răbdare până apare înregistrarea pe portal, fie dați un telefon în arhiva instanței și îi rugați să vă spună care este numărul dosarului. Pentru mai multe amănunte privind certificatul de grefă, accesați link-ul de mai jos.
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc!!
Ce calitate aveti in dosar? Cand ati depus contestatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de grefa tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am nevoie de un certificat de grefa,problema este ca locuiesc in alta localitate si as dori sa fac o cerere pt eliberarea certificatului si sa o ... (vezi toată discuția)
Durata dovada goldieczr goldieczr Daca dovada (in urma suspendarii permisului) are ca durata intre 05 Mai si 20 Mai, pe 20 am voie sa conduc? Am de pus pe 19 contestatie insa nu cred ca a ajuns ... (vezi toată discuția)