avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neachitare factura persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neachitare factura persoana juridica

Buna ziua,
Reprezint o persoana juridica si in 15.11.2013 am semnat un contract de livrare marfa si am eliberat o factura . Scadenta acestei facturi a fost la 45 zile de la livrarea marfii mai exact 25.12.2013. Problema este ca a trecut aprox o luna de la scadenta si clientul nu a achitat si nici nu da semne ca ar face-o, intru-cat ne ignora telefoanele, mesajele, etc. Ce este de facut? Reclamatie la politia economica sau ce anume? Contractul este semnat si am si procesul verbal de predare-primire marfa semnat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:05, 21 Ianuarie 2014
Nu este competenta politia sa rezolve problema dvs nefiind vb de o infractiune,trimiteti o notificare clientului solicitand plata debitului iar ulterior formulati in instanta o ordonanta de plata sau o actiune in pretentii.Sfatuiti-va inainte de a demara actiunile cu un av sau un consilier juridic pt a va sfatui ce varianta este bpotrivita in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa fara factura fara aviz...cum pot recupera banii? Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, Sunt noua utilizatoare pe aici. am citit multe din discutiile voastre de pe forum si m-au ajutat destul de mult pentru a intelege mai ... (vezi toată discuția)
Am primit o fila cec fara acoperire lando lando buna ziua, am o problema cu un client,am livrat marfa catre el,cu plata scadenta la 45 zile printr-o fila cec,dar din pacate knd a venit data ... (vezi toată discuția)
Debitor chemat in judecata anonim. anonim. Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema. Sunt persoana juridica S.R.L, chemata in judecata de catre o alta S.C pt. obligarea la plata a unei sume de ... (vezi toată discuția)