avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare Judecatoreasca si executare silita 2 ha teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare Judecatoreasca si executare silita 2 ha teren Cheia, PH

Am o Sentinta Civila ramasa definitiva si irevocabila cu privire la dobandirea a 2 ha teren intravilan in statiunea Cheia,din 27.05.2009. Instanta hotaraste: ,,...obliga Comisia Locala de fond funciar sa intocmeasca propunerera de stabilire a dreptului de proprietate si documentatia aferenta cu privire la terenul in suprafata de 2 Ha ce a facut obiectul cererii de reconstituire".,,Obliga ...la plata de daune cominatorii in cuantum de 200 lei/zi de intarziere de la data ramanerii definitive si irevocabile"(27.08.2009).
In data de 08.07.2009,comisia locala imi trimite o adresa prin care ma instiinteaza:-cererea formulata la 12.09.2005 in baza legii 247/2005,a fost respinsa pe motiv ca nu fac dovada proprietatii in perioada 1945-1990 si nici dovada de preluare de catre stat a terenului.
Comisia Locala considera ca Instanta, prin hotararea data,pe care v-am citat-o,a dispus analizarea cererii depusa de mine la data 12.09.2005.
In baza acestei decizii a Comisiei Locale imi este refuzata punerea in posesie.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca o hotarare a Comisiei Locale,anuleaza Sentinta susmentionata! Ce pasi ma sfatuiti sa urmez.

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005 / punere in executare bukinst bukinst In baza Legii 247/2005 mi s/a reconstituit dreptul de proprietate asupra unei suprafete de teren prin hotarare definitiva si irevocabila. Comisia de aplicare ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila blod blod hotarare definitiva si irevocabila Am facut reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 247/2005, pentru o suprafata de 8 ha padure cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)