buna ziua stimati domni,doamne...trec printr-o problema foarte delicata..am achizitionat un auto in 1 sept 2012 acest auto fiind al varului meu,varul meu i l-a tecut notarial lui fratimeu cu drept de vanzare avand sa-i datoreze o suma de bani...eu m-am inteles cu fratele meu sa mi-o dea mie,varul meu a avut 2 firme care cotabilul nu le-a inchis inainte sa se stabileasca in germania,pe 12 feb 2013 i s-a pus sechestru pe bunuri avand de plata acum 78 mil taxe fiscale...eu ,fratele meu si cu varul meu nu am stiu de treaba asta,bani lui fratele meu i-am dat in iunie 2013...si am facut notarial un act cu drept de folosinta..valabil 2 ani,bani i-am dat atunci...acum in ianuarie 2014 varul meu soseste in tara si ne aduce la cunostinta ca trebuie neaparat ca masina sa o trec pe numele meu ca are probleme fiscale,el nu stia ca are sechestru inca...eu sant in strainatate deasemenea acum,sotia mea sa dus cu fratele meu au facut un act vanzare cumparare in care acolo e specificata suma de bani care a primit-o dar nu este incheiat deorece lipseste foaia fiscala de la primarie,va rog din suflet raspundeti-mi daca acel act vanzare cumpare ramane valid chiar daca nu a fost incheiat in totalitate,si daca eu sant obligat ca in 30 zile sa o trec fiscal pe numele meu...sant intr-o incurcatura complicata nu am vrut sa facem acte pe ea,sa nu platim taxa de mediu..va multumesc