avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie grad 3
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie grad 3

Din 2002 am certificat handicap grad 3.In anul 2009 sotia a intrebat pe o persoana din -"-"Mehedinti daca persoanele cu grad 3 nu primesc vreo indemnizatie si doamna respectiva a zis ca nu se da.Luna aceasta o cunostinta a luat gradul 3 si i s-a spus ca are o indemnizatie de 33,5Ron.Am intrebat la respectivi de ce nu am luat indemnizatia respectiva si au spus ca ,,v-am trimis un plic dupa ce s-a dat legea, pentru a face dosarul pen tru indemnizatie''.Mentionez ca nu au trimis nici un plic.AS PUTEA SA RECUPEREZ TOTI BANI INCEPAND CU 2006?

Alte discuții în legătură

Sunt in somaj si in februarie voi naste din nou. pot beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am mai mult de 3 copii? AAlina AAlina Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Acum in septembrie 2010 am terminat indemnizatia de crestere copil si am vrut sa intru in continuare cu ... (vezi toată discuția)
învățătoare de 3 ani . am handicap accentuat, ... Etrius Etrius Buna ziua, sunt învățătoare de 3 ani . Am handicap accentuat, iar la prima scoala am fost scutita de impozit pe venit si am primit indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Copil cu sindrom down adrianungureanu976 adrianungureanu976 Buna ziua, Pe 11 iunie s-a nascut fetita mea, care are sindrom Down, precum si malformatii cardiace. Inteleg ca s-ar incadra la gradul 1 de handicap, sau ... (vezi toată discuția)