Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Acum in septembrie 2010 am terminat indemnizatia de crestere copil si am vrut sa intru in continuare cu urmatorul copil pe care l-am nascut pe 6 octombrie 2009 el avand un an autnci cand am iesit din maternitate.Vreau sa specific inainte de acestia 2 mai am acasa inca 3 copii la ei nu am luat indemnizatie pt ca nu am avut stagiu de cotizare.Aceasta indemnizatie pe care am terminat de luat a fost prima data.Am depus dosarul ca s apot intra in continuare cu celalalt copil dar am primit acasa decizie de respingere motivul fiind ca am prea multi copii chiar daca am beneficiat de o singura indemnizatie legea spune ca din 2006 si pana in prezent nu trebuie sa ai mai mult de 3 copii .Iar pe decizie scrie ca motivul ar fi art 6 alin2 OUG148/2005 si art 2 alin 2,norme metodologice de aplicare OUG 148/2005.Este o asemenea lege prin care mama nu mai beneficiaza de indemnizatie daca are din 2006 mai mult de 3 copii?Eu acum sunt in somaj si in februarie nasc din nou pot iesi din somaj in maternitate daca am mai mult de 3 copii chiar daca am luat o singura indemnizatie?Va multumesc!:D