avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, sesizare Camera Executorilor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, sesizare Camera Executorilor Judecatoresti

buna seara,
am si eu un dosar cu executare definitiva si irevocabila la un BEJ din iasi, eu fiind din vaslui. In cateva zile se implineste anul de cand am deschis acest dosar si nu am nici un raspuns "la zi". cea mai tare faza a fost cand la un telefon al meu mi-au spus ca de fapt NU la ei am platit dosarul de punere in executare ( am deschis dosarul de executare la un BEJ in Vaslui si la 10 zile a murit !!) si ca ar trebui sa mai scot ceva bani din buzunare in contul lor... nu e penibil ??? sa execute patronul pe care l-am dat in judecata si am castigat, nu sa-mi ceara mie bani in continuare. Asta-i viata in Romania. Am inteles ca pot face un soi de sesizare la Camera Executorilor Judecatoresti Iasi, dar nu am posibilitati de prezenta acolo... pot face ceva on line sau e-mail? cer ajutor si cum ar arata modelul de sesizare sau reclamatie contra acelui BEJ care nu pune in aplicare sentinta. Deasemenea, am in vedere sa dau oare in judecata BEJ pentru neaplicarea sentintei? multumesc mult mult mult pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:38, 22 Ianuarie 2014
Faceti prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Se va stabili un alt executor si se va rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva si executorie alexyn alexyn buna dimineata, rog frumos sa fiu ajutat cu aceasta problema: - am o decizie executoreasca definitiva si irevocabila in urma unui proces pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit o cota parte dintr-o succesiune? ContSters237654 ContSters237654 a murit tata in anul 2009 si s-a facut succesiunea pentru apartamentul pe care il avea in proprietate.50% mama,iar ceilalti 50% s-au impartit in cote egale ... (vezi toată discuția)
Pe cine sa chem in judecata??? Manole Dumitru Manole Dumitru O situatie cam \'ametita\\"! 1) In baza unui Titlul Executoriu pus pe o hotarare judecatoreasca; X (debitorul) si Y (creditorul). 2). Y porneste o ... (vezi toată discuția)